Le Club des Professionnels

[soliloquy id="2818"]

[hr]

Webshop schoonheidsspecialiste voor de beste schoonheidsproducten

Online bestellen bij groothandel voor schoonheidssalons
[hr]

Webshop Groothandel Schoonheidsspecialiste

De beste schoonheidsproducten vind je bij Le Club des Professionnels. Het cosmeticamerk achter de  webwinkel voor beautysalons is in 1976 in Parijs opgericht door de ontdekker van het huidverouderingsproces, Dr. J.J. Legrand. In Frankrijk werken er meer dan 6000 schoonheidssalons met de schoonheidsproducten van de webshop schoonheidsspecialiste. In Nederland inmiddels meer dan 400.

Webshop Groothandel Schoonheidsspecialiste geeft schoonheidssalons hoogwaardige cosmeticamerken die je online kunt bestellen zonder ergens aan vast te zitten. Zo kun je bij de internetshop hars, wimperverf, crèmes, lotions, maskers en al wat je nodig hebt in je beautysalon.

[hr] [one_half_first] [hr]

Schoonheidsproducten afhalen in Amsterdam

Naast de professionele cosmetica webwinkel heeft Le Club ook een afhaallocatie in Amsterdam. Je bent hier meer dan welkom om professionele salonproducten af te halen. De mensen van Le Club des Professionnels nemen alle tijd voor je. Zij adviseren en helpen je vrijblijvend en kosteloos. Welke klassieke salonbehandelingen en speciaalmaskers passen bij jou? Kortom, alles voor je beautyinstituut en salon.

[/one_half_first][one_half] [hr]

Elke maandag Discovery Workshop

Als je eerst kennis wilt maken met de cosmeticamerken van Webshop schoonheidsspecialiste Le Club des Professionnels, kun je kosteloos en vrijblijvend een Discovery Workshop volgen in Amsterdam. Ook is er de mogelijkheid om ‘s middags één van de vele workshops voor schoonheidsspecialisten te volgen. Bijvoorbeeld acne, design in het instituut en online marketing of inbound marketing.

[/one_half] [button] Schoonheidsproducten Online Bestellen [/button] [button_reverse]Discovery Workshop[/button_reverse]